Esteu aquí: Inici Comerç Compra a Tarragona Zones comercials

Zones comercials

Els centres comercials i àrees recentment incorporades a l'oferta comercial de Tarragona

La Zona d’Acolliment de Creueristes de Tarragona

La ZACTgn va nèixer l’any 2016 coincidint amb l’arribada dels primers creuers a la ciutat. La delimitació d’aquest àmbit comercial, de serveis i de restauració abasta tot el centre de la ciutat (Part Alta, zona entre les rambles i els voltants del Mercat Central) i hi participen activament comerços i restauradors units sota la marca Cruises Amicvm. La ZACTgn vol esdevenir la futura Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU), una vegada entri en vigor la nova Llei d’APEUs de la Generalitat de Catalunya. L’àmbit de la ZACTgn acull més de 1.000 establiments oberts que integren els sectors al detall (30%), serveis (30%) i restauració (25%).

Per a més informació visiteu el web Cruises Amicvm.


El Corte Inglés

El Corte Inglés va arribar el 2010 a Tarragona. És el gran magatzem del centre i una ensenya de prestigi i diferenciació comercial. Hi trobareu més de 30.000 m2 de superfície de venda amb una variada oferta de marques nacionals i internacionals i una àmplia gama de productes de moda, electrònica, oci, salut, objectes per a la llar, etc. A més, El Corte Inglés us ofereix serveis extra que complementaran les vostres compres, com els enviaments a domicili, finançament i personal shopper.

Adreça: Rambla del President Lluís Companys, 7.
Aparcament: 1.000 places per a clients. Rambla President Companys
Transport públic: Línia 22/ Línia 54/ Línia 85. Consulteu planificador de viatges EMT
Horari: de dilluns a dissabte: de les 9.30 a les 21 h (d'octubre a maig) i de les 9.30 a 22 h (de juny a setembre).


Parc Central

Parc Central és el gran centre comercial situat al bell mig de la trama urbana. Aquest establiment va obrir a Tarragona fa més de vint anys, i sempre hi ha tingut un vincle especial. Durant anys, ha estat pol d’atracció comercial i ha sabut adaptar-se a la complexitat de cada moment. A Parc Central s’hi han instal·lat un centenar d’establiments. Actualment hi trobareu les cadenes de roba i complements més conegudes, com Zara, H&M, Pull&Bear i Primark. També, ofereix serveis de supermercat, restauració i espais d’oci, on s’hi inclou el cinema Yelmo amb onze sales.

Adreça: Av. Vidal i Barraquer 15-17
Aparcament: 1.000 places (gratuït la primera hora)
Transport públic: Línia 3/Línia 8/Línia 23/Línia 30/Línia 34/Línia 42/Línia54 Consulteu planificador de viatges EMT
Parada de taxis Vidal i Barraquer

Horari comerços: de dilluns a dissabte de les 9 a les 21 h (d'octubre a maig) i de les 9.30 a 22 h (de juny a setembre).
Horari de restauració i de cinema: de dilluns a divendres de les 7.30 a les 1.30 h i dissabtes i diumenges de 7.30 a 3.30 h (tot l’any)

Visiteu el web de Parc Central i Cinema Yelmo.


Les Gavarres

Les Gavarres és un parc comercial i d’entreteniment de 85.000m2 situat a només tres quilòmetres de Tarragona. Hi trobareu operadors d’oci, comerç, restauració, automoció, etc. Exemples del establiments de major superfície comercial són Decathlon, Media Markt i Leroy Merlin, i els supermercats Mercadona, Lidl i Aldi. Aquests grans establiments es complementen amb una àmplia oferta d’oci amb les diset sales del cinema OCINE, i vint establiments de restauració, entre els quals es troben Burger King, McDonalds, Frankfurt La Torre, Wok i La Tagliatella, entre d’altres.

Adreça: intersecció de les vies ràpides A-7 i la T-11 (Tarragona)
Aparcament: nombrosos espais gratuïts
Transport públic: Línia 34. Consulteu planificador de viatges EMT
Horari: De dilluns a dissabte de 10 h a 22 h. Diumenges i festius autoritzats de 10 a 22 h

Visiteu el web de Les Gavarres


La zona Carrefour

És l’àmbit comercial periurbà més conegut de Tarragona i està situat dins el centre comercial Les Gavarres. La zona està presidida per l’hipermercat Carrefour, que es va instal·lar fa més de vint anys. Aquest hipermercat ofereix una gran varietat de productes per a la llar, electrodomèstics i alimentació. A més, compta amb serveis addicionals com ara wifi, restaurants, taller de reparació i benzinera. En aquesta zona hi trobareu també a nombroses firmes comercials de prestigi, entre elles la cadena de bricolatge Bauhaus i els centres l’Elefant Blau, La Casa i Feu Verd.

Adreça: Autovia de Reus, km. 4
Aparcament: aprox. 1.200 places (aparcament privat gratuït)
Transport públic: Línia 34 Consulteu planificador de viatges EMT
Horari:
De dilluns a dissabte de 9.30 a 22 h (en horari d'estiu de juny a setembre)
De dilluns a dissabte de 9 a 21.30 h (en horari d'hivern d'octubre a maig)
Diumenges i festius autoritzats mateix horari de 9.30 a 22 h i de 9 a 21.30 h

Segells de reconeixement d'administració oberta