Esteu aquí: Inici Comerç Espai dels professionals Som Comerç TGN

El valor del comerç de proximitat

Comerciants de diversos barris i diferents tipus d’establiments de la ciutat són la imatge de la campanya Som Comerç TGN, una iniciativa de l'Ajuntament que vol reforçar el vincle de la ciutadania amb el comerç de proximitat i posar en valor aspectes com la seva professionalitat o l’aportació que fan a la qualitat de vida de la ciutat.

La Conselleria de Comerç ha habilitat una adreça de correu electrònic adreçada als comerciants que vulguin estar en contacte amb l'Ajuntament i informar-se de les accions que es van duent a terme: somcomerctgn@tarragona.cat.

Crida als comerciants: app moneder Som Comerç TGN
 

En el marc de la campanya, s'està preparant l’app moneder Som Comerç TGN, una aplicació de fidelització que facilitarà la venda i que estarà disponible per a dispositius mòbils. Aquesta eina permetrà als comerços poder donar a conèixer els serveis i productes que ofereixen als ciutadans i oferir promocions úniques als seus clients i participar en campanyes de promoció, tant d’associacions com campanyes municipals.

A banda de facilitar una plataforma digital per als comerços, també s’engega una línia d’ajuts per als comerciants que vulguin inscriure el seu negoci a l’aplicació. A més de beneficiar-se de l’eina, l’Ajuntament dotarà amb 100 euros als comerciants que facin aquest pas endavant cap a la digitalització.

Si sou un comerç i esteu interessats a formar-ne part, feu clic al bàner de sota o accediu a aquesta adreça.

Segells de reconeixement d’administració oberta