Esteu aquí: Inici Comerç Compra a Tarragona Zona Centre

Zona Centre

Compra a la zona més emblemàtica de Tarragona

El comerç és un sector important en l'economia de Tarragona i ho ha estat des de la seva fundació com a ciutat mediterrània i, més tard, com a capital romana.

Tarragona té el gran avantatge de ser una ciutat compacta on les compres es poden realitzar a peu i en un entorn privilegiat. Els carrers i zones de vianants gairebé sempre tenen com a teló de fons el mar Mediterrani, banyat per una llum intensa i càlida.

La Rambla Nova és l’eix comercial per excel·lència. Al llarg d'aquest passeig i dels seus carrers adjacents podeu gaudir del caliu dels petits comerços amb un ampli ventall de botigues i serveis. A més a més, també hi trobareu cadenes i franquícies nacionals i internacionals com per exemple Cortefiel, Springfield o Tous. Una altra oferta important són la de serveis a la persona. Hi trobareu des de bancs o despatxos fins a agències de viatge, perruqueries, etc.

La Part Alta, la zona que concentra el patrimoni històric per excel·lència de la ciutat, ens ofereix algunes botigues amb restes arqueològiques al seu interior, moltes d’elles antiquaris. També hi podeu trobar excepcionals joieries de disseny i tallers de reconeguts artesans, mestres en l’art de treballar matèries precioses i materials naturals. L'oferta comercial s'acompanya d’un ampli ventall de restaurants de cuina mediterrània.

El Mercat Central, una renovada joia modernista, s’ha convertit en una autèntica locomotora comercial per Tarragona. El seu punt fort és l'oferta en alimentació i gastronomia. Al seu voltant han sorgit durants els últims anys molts establiments especialitzats i de gourmet que comparteixen espai amb els petits comerços històrics de la ciutat, com per exemple Minimum, El Lloro o Sports Pàmies.

A més a més, comprar al centre és fàcil si véns de fora. Amb Aparca i mou-te per Tarragona pots arribar amb transport públic o utilitzar el teu vehicle privat i estacionar-lo amb facilitat.

Visita: Associació de Comerciants Via T

Segells de reconeixement d'administració oberta