Esteu aquí: Inici Comerç Notícies Notícies 2018 Ja es poden recollir les invitacions per a la preestrena dels nous capítols de la innovadora sèrie "Ingeniería romana"

Ja es poden recollir les invitacions per a la preestrena dels nous capítols de la innovadora sèrie "Ingeniería romana"

Ja es poden recollir les invitacions per a la preestrena dels nous capítols de la innovadora sèrie "Ingeniería romana"

El capítol Acueductos II es podrà veure el dimarts 18 a les 20.30 h al Teatre Tarragona
11/12/2018

Ja es poden recollir les invitacions per a la preestrena del capítol Acueductos II del dimarts 18, a les 20.30 h al Teatre Tarragona. Estan disponibles de manera gratuïta a les oficines del Patronat Municipal de Turisme a la Rambla Nova i al carrer Major.

La innovadora sèrie documental Ingeniería romana estrena aquest mes de desembre dos nous capítols, "Ciudades II" i "Acueductos II", en què la Tàrraco romana torna a ser present. En concret, l’Aqüeducte de les Ferreres és un dels monuments que es podrà veure al capítol "Acueductos II". A partir d’aquí, amb la temporada de quatre capítols completa (en què Tarragona és protagonista absoluta del primer capítol, "Ciudades I") començarà la distribució internacional de la sèrie.

Els nous capítols es presenten després de dos anys de treball intens, fet que dona una idea de l’esforç i la complexitat de la producció. Els dos primers episodis d’Ingeniería romana emesos a la 2 de TVE (que van aconseguir audiències rècord) han estat premiats a diferents certamens, entre ells al festival de TV i Cinema de Nova York.

Continguts de gran impacte i difusió

Els dos primers capítols d’Ingeniería romana es van emetre el 24 d’octubre de 2015 a La 2 de TVE, amb unes  xifres d’audiència espectaculars per a la cadena: 537.000 espectadors i un 4,5% del share en el cas del primer documental, i en el segon, 729.000 espectadors i un 6,6% del share.

La web de Lab RTVE té actualment disponibles vídeos de 360º que recreen amb realitat augmentada i virtual quatre escenaris de Tàrraco: el Circ, l’Amfiteatre, el Fòrum de la Colònia i el Recinte de Culte.

 

Podeu veure el targetó clicant aquí.

Segells de reconeixement d’administració oberta