Esteu aquí: Inici Agenda 2024 Maig Fake news, no et deixis enganyar!

Fake news, no et deixis enganyar!

La Biblioteca ofereix tallers presencials per tal d'iniciar i acompanyar els usuaris adults (majors de 55 anys) en l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. Tots aquests tallers parteixen d’un nivell inicial i són de caràcter pràctic, de manera que els participants poden treure molt profit de les sessions. Cal que els assistents portin el seu telèfon mòbil iPhone o Android, o tauleta.

Taller: Fake News, no et deixis enganyar!

Taller per aprendre a identificar les notícies falses, així com eines per detectar-les i verificar la informació que ens arriba.

Inscripcions

Les places són limitades. Per participar-hi, cal inscriure's prèviament enviant un correu a l'adreça electrònica a bptarragona.cultura@gencat.cat amb les dades (Nom complet, telèfon de contacte i codi de barres del carnet de biblioteques) o bé per telèfon al 977 240 331 en horari d'obertura de la Biblioteca.

Per tal de donar l'oportunitat a què més persones diferents es puguin inscriure, només us podreu apuntar a 2 tallers, en cas que us n'interessessin més, us posaríem en llista d'espera.

Les persones inscrites al taller que no assisteixin a alguna de les sessions, sense justificació, quedaran excloses a participar en propers tallers organitzats per la Biblioteca.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Fake news, no et deixis enganyar!
Què
Cursos i tallers
Quan
30/05/2024 18:00 to 20:00
Programació
Primavera Literària
Localització
Telèfon de contacte
977 240 331
Preu
Gratuït - amb inscripció
Organitzat per 
Biblioteca Pública de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta