Esteu aquí: Inici Agenda 2024 Maig "Ucraïna, mon amour", de Carles Torner

"Ucraïna, mon amour", de Carles Torner

L'escriptor barceloní Carles Torner (Barcelona, 1963) torna amb força amb una novel·la que aborda la invasió russa amb Ucraïna, mon amour (Empúries). Publicada a finals de l'any passat, Torner visitarà aquest dissabte el Centre de les cultures i la solidaritat, la Casa del Jardí (Via Augusta,2) per parlar de la seva nova obra.

Ucraïna, mon amour comença amb la història de Rosalia, una traductora que abandona Ucraïna per la guerra i torna a Catalunya. La invasió militar russa obliga la Rosalia a abandonar la ciutat de Lviv —on treballa de traductora— i tornar a Barcelona. 

Durant la presentació del llibre, es passarà el curtmetratge de dotze minuts "Flashback for the Future", dirigit per Semen Gorov, que també va estar representat al Festival de Cinema i Drets Humans de Catalunya !IMPACTE! l'any 2024.

De la mà del músic Ihor Poklad, el curtmetratge proposa una reflexió sobre la guerra mitjançant la història d'uns ballarins i ballarines ucraïnesos i el seu mestre.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

"Ucraïna, mon amour", de Carles Torner
Què
Lletres, Música, Cinema
Quan
25/05/2024 19:00 to 21:00
On
Via Augusta, 2
Organitzat per 
Centre de les Cultures i Solidaritat, la Casa del Jardí - l'Ambaixada de les Arts d'Ucraïna i l'Associació d'Ucraïnesos de Tarragona “Khortytsya”
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta