Esteu aquí: Inici Què fem Primavera Literària

Primavera Literària 2021

Consulta la programació d'una nova edició de la Primavera Literària, que va començar el passat 21 de març, coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, i s'allargarà fins al juny. 

El programa acull des de presentacions de llibres i clubs de lectura, a tallers d’escriptura, conferències, exposicions o representacions teatrals basades en textos literaris.

 

Els actes dia a dia

Per què Teòcrit? Acte de lliurament del Premi Vidal Alcover de traducció 2020

L’any passat, a causa de la situació sanitària, l’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona no va poder realitzar-se. Posteriorment, hem anat trobat moments adequats, però, per anar-los lliurant. Ens faltava el guanyador del premi Vidal Alcover de traducció, que ha ser Pau Vidal, pel seu projecte de traduir la poesia del clàssic grec Teòcrit.

L’acte consistirà en un diàleg entre el traductor i la també traductora, professora i membre del jurat que li va atorgar el premi Montserrat Franquesa. Intentaran parlar-nos dels motius de la traducció, de les dificultats que comporta, de l’interès que pot tenir per als lectors del s. XXI, etc. En el transcurs de l’acte, l’alcalde lliurarà a Pau Sabaté la Musa dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona.
 

Què
Lletres
Quan i on
29/06/2021 19:30 a 20:30
Preu
Gratuït amb inscripció prèvia
Venda d'entrades

Cal confirmar assistència a lletres.tgna@tarragonaliteraria.cat

Organitzat per
Ajuntament de Tarragona – Casa de les Lletres, Òmnium Cultural del Tarragonès i Centre de Normalització Lingüística
Segells de reconeixement d’administració oberta