Esteu aquí: Inici Què hem fet Exposicions Exposició Lletres Llegades. El patrimoni literari de Tarragona

Exposició Lletres Llegades. El patrimoni literari de Tarragona

 

L'exposició "Lletres llegades. El patrimoni literari de Tarragona", ha estat pensada per reivindicar el patrimoni literari de Tarragona. En una ciutat en què el discurs patrimonial és omnipresent, però generalment s’associa a patrimoni arqueològic i arquitectònic (romà, medieval, modernista…) o a patrimoni festiu (St. Magí, Sta. Tecla, castells…), remarcar el paper de la literatura en la conformació de la imatge de la ciutat ens semblava important.

Configuren el patrimoni literari de les ciutats, en primer lloc els seus autors; en segon lloc les obres que li han estat dedicades o que l’han tinguda com a tema o paisatge; i, per últim, l’activitat literària que ha generat la ciutat. "Lletres llegades. El patrimoni literari de Tarragona" pretén identificar aquests elements i proposar actuacions per mantenir-los vius.

L'exposició mostra algunes de les actuacions que han servit per posar en relleu aquest ric patrimoni literari, al costat d'una selecció de les seves peces.

Les entitats (centres educatius, biblioteques, etc.) que desitgin poder disposar de l’exposició, poden demanar-ne informació en aquesta adreça:

lletres.tgna@tarragona.cat

Plafons de l'exposició:

 

ACCÉS A L'EXPOSICIÓ VIRTUAL

Segells de reconeixement d'administració oberta