Esteu aquí: Inici Educació Coneix l'IMET

Institut Municipal d'Educació de Tarragona

Des del mes de desembre de 2008, la Conselleria d'Educació de l'Ajuntament es va dotar d'un nou organisme de gestió dels afers educatius de la ciutat: l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona.

L'Institut Municipal Educació és l'organisme de l'Ajuntament de Tarragona responsable de la gestió, organització i optimització dels serveis i projectes que, en l'àmbit educatiu no universitari, són de competència municipal.

Des de l'Institut Municipal d'Educació, volem incidir de forma intencional i sistemàtica sobre l'acció educativa que es desenvolupa a Tarragona, en coherència amb les polítiques de sostenibilitat; promovent una actuació col·lectiva encaminada a donar resposta a les necessitats i als reptes de l'educació en el municipi.

Volem construir una ciutat des de la perspectiva educativa, educadora i innovadora, que visibilitza, reconeix i impulsa les accions educatives.

L'IMET és una eina al servei de la cohesió social i de l'equitat entre els ciutadans, que compta amb la implicació i complicitat, de la xarxa d'agents educatius que comparteixen la responsabilitat social de l'educació a la ciutat.

La seu de l’IMET es troba a l’avinguda de Ramón y Cajal, 70. Si necessiteu contactar amb l’IMET ho podeu fer de dilluns a divendres de 9 a 14 h, al telèfon 977 24 84 09.

Per a consultes sobre altres serveis de l'IMET, podeu contactar-hi a través dels telèfons i correus que trobareu en aquest enllaç. 
 

En aquest enllaç podeu accedir al reglament de l'IMET

 

Segells de reconeixement d’administració oberta