Esteu aquí: Inici Educació Arts i educació Arts visuals i plàstiques

Arts visuals i plàstiques

El servei d'Assessorament d'arts visuals i plàstiques tenim com a objectiu introduir el professorat i l’alumnat en el coneixement i les formes d’expressió que pot oferir l’art visual i plàstic, per tal de desenvolupar una posició critica i plural. En totes les propostes que oferim a les escoles, s’apliquen els continguts del currículum d’educació primària en l’àrea d’educació artística visual i plàstica.

Què oferim?

Oferim estratègies i recursos al professorat per treballar a partir d'experiències, sensacions i emocions adreçades a desenvolupar un llenguatge visual i plàstic propi de cada infant.

Dissenyem projectes procurant relacionar-los amb algun fet amb repercussió o relacionat amb l’entorn natural, social o artístic, de manera que l’alumnat assoleixi uns coneixements teòrics i pràctics sobre artistes, obres, tendències, tècniques...

Tenim molt en compte treballar art contemporani, perspectiva de gènere, diferents cultures, conèixer altres artistes, propostes d’altres països, artistes vius, propers... En definitiva, trencar barreres sòcio-culturals i sòcio-econòmiques.

La nostra intenció és defugir dels estereotips, de les “receptes” de les “manualitats” i que fer coses amb les mans sempre impliqui pensar, reflexionar i expressar-se; reflexionar a través de l’art.

Segells de reconeixement d'administració oberta