Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Notícies Noticies 2012-2013-2014 Concert de Santa Cecília

Concert de Santa Cecília

Concert de Santa Cecília

El proper dijous 22 de novembre és Sta. Cecília, patrona dels músics, i ho celebrarem gaudint del concert familiar “Desconcert”, a càrrec del Duo Desconcert (Vassil Lambrinov i Fernando Cleves, violins)
Concert de Santa Cecília DUO DESCONCERT
13/11/2012

 

El Duo Desconcert ens oferiran peces de diferents estils (Barroc, Clàssic, Romàntic, Cançó Tradicional, Jazz) enllaçant l’una amb l’altra amb petits gags i explicacions molt breus que preparen l’audició, donant un toc d’humor i agilitat a la representació!

El concert serà dijous 22 de novembre a l’Auditori de Caixa Tarragona i hi haurà dues sessions. Aquell dia els alumnes no tindran classe. EL CONCERT ÉS TANCAT PER ALS ALUMNES DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE TARRAGONA.

Sessió 1 a les 17.45 Dirigit als alumnes de sensibilització 1 i 2 acompanyats d’un adult per família i per als alumnes d’iniciació 1.

Sessió 2 a les 19.00 h Dirigit als alumnes d’iniciació 2, Nivell Elemental i tallers.

L’activitat és obligatòria per tot l’alumnat i cal confirmar l’assistència abans del dijous 15 de novembre. PODEU CONFIRMAR L'ASSISTÈNCIA DE L'ALUMNE PER CORREU ELECTRÒNIC, A CONSERGERIA DE L'ESCOLA O EN L'HORARI D'ATENCIÓ AL BARRI.

BON DIA DE SANTA CECÍLIA!

Segells de reconeixement d’administració oberta