Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Notícies Noticies 2012-2013-2014 L'Escola Municipal de Música de Tarragona participa a la Festa Major.

L'Escola Municipal de Música de Tarragona participa a la Festa Major.

L'Escola Municipal de Música de Tarragona participa a la Festa Major.

L’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola ha participat per setena vegada a la Festa Major de Santa Tecla!
L'Escola Municipal de Música de Tarragona participa a la Festa Major. Alumnes i professors de l'Aula d'Instruments tradicionals just abans de començar la seva actuació.
21/10/2014

L’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola Municipal de Música de Tarragona ha participat per setena vegada a la Festa Major de Santa Tecla! Enguany, concretament, hem participat a la Festa Major petita en els actes de l’Entradeta de músics i l’acompanyament del Ball de Serrallonga.

Creada per iniciativa de l’Escola, l’Entradeta de músics ha comptat, en la seva tercera edició, amb el  Grup de Gralles i Timbals, la Cobla de Flabiols, la Cobla de Tenores i la Cobla d’Acordions.

A més, una cobla integrada per flabiols, tenores, acordions i timbals va acompanyar el Ball de Serrallonga en el seguici de la Festa Major petita. Aquesta mateixa formació va participar, el següent cap de setmana, al  XXXIIè Aplec de sardanes de la Vila de Constantí.

Segells de reconeixement d’administració oberta