Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Notícies Noticies 2012-2013-2014 Convocat el "V Concurs de composició"

Convocat el "V Concurs de composició"

Convocat el "V Concurs de composició"

Concurs per als alumnes de Nivell Elemental, Pas de Grau, Iniciació al Nivell Elemental i Tallers de les aules de l'Escola.
24/01/2013

 

Com cada any l'Escola Municipal de Música de Tarragona organitza un concurs de composició per a l'alumnat de l'escola. Hi ha tres categories:

 

  • A .- Nascuts el 2002 i 2003
  • B .- Nascuts el 1999, 2000 i 2001
  • C .- Nascuts el 1998 o abans

 

L'obra ha de ser inèdita, creada per a l'ocasió. Haurà de constar com a mínim, de 16 compassos, que es poden repetir, i un màxim de 4 minuts de durada. L'autor de la peça l'ha de poder interpretar amb el propi instrument. L'estil és lliure.

La peça pot ser d'un sol autor o de dos alumnes. En aquest cas si l'obra sortís guanyadora es repartiria el premi entre els dos participants. Es valorarà que la peça tingui un acompanyament melòdic o harmònic d'un altre instrument.

La data límit de presentació de les obres és el 21 de març a Consergeria de l'Escola de Música. Els alumnes de les Aules als Barris ho poden lliurar a la Directora en horari d'atenció.

Els concursants hauran de lliurar l'original i una còpia de la partitura firmades amb un pseudònim en un sobre tancat en el qual s'adjuntarà la butlleta d'inscripció degudament eplenada amb les seves dades personals. A la part externa del sobre constarà escrit únicament el pseudònim i títol de l'obra.

Podeu demanar la vostra butlleta de participació als vostres professors! També us la enviarem per correu electrònic.

Les obres seleccionades s'interpretaran en un concert que es farà el dissabte 27 d'abril a les 12 h a la sala d'actes de l'Escola Municipal de Música, en el transcurs del qual es lliuraran els premis.

Us animem a participar-hi!!!

Segells de reconeixement d’administració oberta