Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Notícies Notícies 2015 La Virolla, protagonistes del primer concert del Cicle Arrels

La Virolla, protagonistes del primer concert del Cicle Arrels

La Virolla, protagonistes del primer concert del Cicle Arrels

Antics alumnes de l'Aula d'Instruments Tradicionals de l'Escola Municipal de Música donen el tret de sortida al Cicle Arrels.
24/03/2015

 

Amb motiu del 20è aniversari de l’Escola, s’ha iniciat el Cicle de Concerts Arrels. En aquest cicle es vol oferir un espai a antics alumnes del centre que han continuat amb la seva formació musical i que es troben en un nivell professional o en l’etapa final dels estudis musicals. D’aquesta manera, els nostres alumnes coneixen joves que, com ells, han iniciat el seu camí musical a l’Escola.

El primer concert va comptar amb l’actuació del grup de grallers La virolla, integrat per alumnes que es van formar en l’Aula d’Instruments Tradicionals de l’Escola. Els integrants del grup són: Marc Anglès, Albert Medina i Xavier Magrinyà (gralles), i Jordi Anglès i Marta Villena (timbals). El grup ens va oferir un programa amb obres compostes per algun dels músics i amb repertori tradicional. El concert va anar acompanyat d’unes breus explicacions de cada peça i de les característiques de cada gralla.

El proper concert serà el dimecres 29 d’abril, a les set de la tarda.

Segells de reconeixement d’administració oberta