Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Notícies Notícies 2015 Uns 450 alumnes participen demà al concert dels 20 anys de l'Escola Municipal de Música

Uns 450 alumnes participen demà al concert dels 20 anys de l'Escola Municipal de Música

Uns 450 alumnes participen demà al concert dels 20 anys de l'Escola Municipal de Música

El concert tindrà lloc a l’Auditori August del Palau de Congressos i serà el darrer dels actes del 20è aniversari
15/06/2015

Uns 450 alumnes de l’Escola Municipal de Música de Tarragona participaran en el concert “20 anys d’Escola Municipal de Música a Tarragona” amb motiu del seu 20è aniversari.

Aquest esdeveniment tindrà lloc demà dimarts 16 de juny a les 18.30 h a l’Auditori August del Palau de Congressos de Tarragona.

La temàtica del concert pren el fil conductor de la música de pel·lícules infantils estrenades els darrers 20 anys. Cantaran les agrupacions corals de Nivell Elemental i Tallers i d’Educació Infantil acompanyades de grups instrumentals de professors i alumnes i també interpretarà una peça l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música.

Culminarà l’espectacle l’obra Escola Municipal de Música de Tarragona: 20 anys crescendo, tutti, allegro, composició del professor de l’Escola Guillem Anguera per a orquestra i cors de l’escola, que s’estrena especialment per l’ocasió; així com la projecció del Lip Dub de l’escola, realitzat amb la participació de tot l’alumnat i famílies de l’Escola.

Segells de reconeixement d’administració oberta