Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Notícies Notícies 2017 Comencen les jornades de portes obertes a l'Escola Municipal de Música

Comencen les jornades de portes obertes a l'Escola Municipal de Música

Comencen les jornades de portes obertes a l'Escola Municipal de Música

El centre ofereix 237 noves places per al curs escolar 2017-2018
08/05/2017


Aquest dilluns comencen les jornades de portes obertes a les diferents instal·lacions de l'Escola Municipal de Música, que actualment es troba en període de preinscripció per al curs vinent. En concret s’ofereixen tres sessions per presentar l’oferta formativa a cadascuna de les seus on s’imparteixen classes de música a la ciutat: aquest dilluns 8 de maig, a les 18 h, Aula Armanyà i Aula d’Instruments Tradicionals (c. Armanyà, 10); divendres 12 de maig, a les 17.30 h, Aula Campclar (c. Riu Llobregat, 10), i dilluns 15 de maig, a les 17.30 h, Aula Sant Pere i Sant Pau (Escola Marcel·lí Domingo a Sant Pere i Sant Pau).

L’oferta per al curs 2017-18 consta de 237 places, repartides entre línies formatives de llarga durada (a partir dels quatre anys i sense limitació d’edat) i tallers i cursos anuals, quadrimestrals i trimestrals: Música en Família, impartida a nadons acompanyats d’un adult a partir de 6 mesos, en diferents grups d’edat i fins als 3 anys; Coral infantil i juvenil; Cercle de Percussions per a adults sense necessitat de coneixements previs, o Grup de Violoncels a partir de setze anys per alumnat que ja tingui una formació prèvia en aquesta especialitat.

L’apropament a la música s’adapta a una àmplia gamma d’interessos, ja que compta amb una àmplia diversitat instrumental (bateria, cant, clarinet, flauta travessera, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, percussió, piano, saxofon, violí, violoncel, acordió diatònic, flabiol i tamborí, gralla, sac de gemecs, tarota, tenora, tible, timbal i percussió tradicional), que dóna lloc a agrupacions instrumentals i repertoris d’estils diversos. Actualment l’Escola compta amb 543 alumnes matriculats.

El principal objectiu de l’Escola Municipal de Música de Tarragona és oferir una educació musical de qualitat que permeti gaudir de la pràctica musical, individual i col·lectiva a tota la ciutadania sense limitacions d’edat, així com descobrir i animar els joves amb aptituds i preparar-los per cursar estudis professionals.

Les famílies interessades a presentar la seva sol·licitud per realitzar una preinscripció poden fer-ho fins al dimarts 6 de juny. El procés de matriculació s'allargarà fins al dia 11 de juliol.

Per a més informació del procés de preinscripció podeu consultar aquest enllaç.

Segells de reconeixement d’administració oberta