Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Notícies Noticies 2018 Concerts de Nadal a l'Escola Municipal de Música

Concerts de Nadal a l'Escola Municipal de Música

Concerts de Nadal a l'Escola Municipal de Música

El dilluns 17 de desembre comencen els diferents Concerts de Nadal organitzats per l'Escola Municipal de Música de Tarragona en les seves tres aules
17/12/2018

Ja fa dies que l'activitat ha crescut en les diferents aules de l'Escola Municipal de Música. És el moment de les audicions instrumentals, de la cantada a l'Arbre dels Desitjos, de la cantada de nadales a la Residència Santa Tecla Ponent, dels assajos extraordinaris... I finalment els Concerts de Nadal de les tres aules.

El primer és el de l'Aula d'Instruments Tradicionals que tindrà lloc el dilluns 17 a la Rambla Vella, 10 sota el títol "Nadal entre muntanyes".

Els alumnes de Sant Pere i Sant Pau seran els següents a fer concert, concretament el dimarts 18 a Sant Pere i Sant Pau amb els combos i el dimecres 19 al Centre Cívic de Torreforta amb l'Educació infantil, les corals, i els grups de guitarra i corda.

I també el dimecres 19 serà el torn dels alumnes de l'Aula Centre que s'aplegaran per fer el Concert de Nadal al Teatre Tarragona. Concretament hi participarà l'alumnat d'educació Infantil, les corals de 1r a la juvenil, i els grups juvenils de guitarra i orquestra.

Esperem que en gaudiu!

Segells de reconeixement d’administració oberta