Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Notícies Notícies 2019 L’Escola Municipal de Música tanca el curs amb múltiples concerts

L’Escola Municipal de Música tanca el curs amb múltiples concerts

L’Escola Municipal de Música tanca el curs amb múltiples concerts

Calendari d'activitats amb propostes per a tota la ciutat
30/05/2019

L'Escola Municipal de Música es prepara per a un final de curs intens, amb un calendari d'activitats atapeït, amb els concerts de final de curs de l’alumnat i altres propostes per a tota la ciutat.

Aquest dissabte, 1 juny, una cinquantena d'alumnes de 3r i 4t de l'Aula Centre, de l'Aula d'Instruments Tradicionals i del Cor Juvenil participaran al concert de musicals Broadway Show, juntament amb el popular cantant tarragoní Eloi Fort, integrant del Quartet Mèlt. El concert tindrà lloc a les 13 h, a l'Aula Magna del Campus Catalunya de la URV.

El dilluns 3 de juny començaran els concerts de finals de curs. Aquell dia serà el torn de l'Aula de Música de Sant Pere i Sant Pau i Campclar. El dilluns 10 pujaran a l'escenari els alumnes d'Educació Infantil i Nivell Elemental de l'Aula Centre. Els concerts es tancaran el dissabte 15 amb el concert de final de curs de l'Aula d'Instruments Tradicionals. Les dues primeres cites tindran lloc al Teatre Metropol, mentre que la darrera se celebrarà al Seminari.

Al llarg del mes de juny l'alumnat de l'Escola també participarà en altres cites. Entre d'altres, el dissabte 8 de juny l'Orquestra de 2n Cicle de Sant Pere i Sant Pau i Campclar se sumarà al 9è Festival de Concerts Simultanis Simfònics.

D’altra banda, durant el mes de juliol tindrà lloc als jardins del Banc d’Espanya el cicle de concerts «Aixecant el Vol».

Totes les activitats són gratuïtes i obertes al públic, segons l’aforament de cada recinte.

Podeu consultar el calendari clicant aquí.

Segells de reconeixement d’administració oberta