Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Notícies Notícies 2021 L'Escola de Municipal de Música de Tarragona organitza la XXIII edició del Concurs de Composició

L'Escola de Municipal de Música de Tarragona organitza la XXIII edició del Concurs de Composició

L'Escola de Municipal de Música de Tarragona organitza la XXIII edició del Concurs de Composició

El concurs de composició neix fa tretze anys amb l'objectiu d'impulsar i motivar la creació musical als alumnes de l'Escola.
L'Escola de Municipal de Música de Tarragona organitza la XXIII edició del Concurs de Composició Fotografia: Escola de Música de Tarragona
23/04/2021

Arriba una nova edició del concurs de composició de l’Escola Municipal de Música de Tarragona. En aquesta edició s’ha adaptat el format per tal d’adaptar-se a la situació sanitària i a partir d’aquesta tarda a les 18 h es podrà veure el vídeo amb les composicions finalistes i votar el premi del públic.  

Aquest any, s’han rebut un total de 25 obres. El concurs s’organitza en tres categories: L’A per aquells infants nascuts els anys 2010 i 2011, la B pels nascuts el 2007, 2008 i 2009, i la C per aquells nascuts del 2006 cap endavant. S’atorgaran 3 premis per categoria a més del premi del públic que són vals per fer compres a botigues de material musical de la ciutat que col·laboren amb el concurs.  

El concurs de composició neix fa tretze anys amb l'objectiu d'impulsar i motivar la creació musical als alumnes de l'Escola. El proper divendres dia 30 s’emetrà per youtube un segon vídeo amb les peces dels guanyadors i guanyadores del concurs.  

A partir de les 18 h. podreu gaudir de les interpretacions dels finalistes al següent enllaç. 

Les votacions a Premi del Públic són obertes, participa-hi:

PREMI DEL PÚBLIC

 

Segells de reconeixement d’administració oberta