Esteu aquí: Inici Educació Estudiar a TGN Música Escola de Música Notícies Notícies 2021 S'inicia la preinscripció a l'Escola de Música de Tarragona

S'inicia la preinscripció a l'Escola de Música de Tarragona

S'inicia la preinscripció a l'Escola de Música de Tarragona

L’Escola compta amb diferents programes i línies, la qual cosa permet oferir varietat en estils musicals, edats, instruments, programes adaptats, etc.
06/05/2021

Fins al 21 de maig s’obre el període de preinscripció als nous alumnes de l’Escola de Música de la Ciutat. Aquest tràmit es pot fer a través del web inscripcions.tarragona.cat.

L’Escola Municipal de Música de Tarragona és un centre educatiu especialitzat en l’ensenyament musical, autoritzat i reconegut per la Generalitat de Catalunya. El principal objectiu de l’escola és oferir una educació musical de qualitat que permeti gaudir de la pràctica musical, individual i col·lectiva a tota la ciutadania sense limitacions d’edat, així com descobrir i animar els joves amb aptituds i preparar-los per cursar estudis professionals.

L’Escola compta amb diferents programes i línies, la qual cosa permet oferir varietat en estils musicals, edats, instruments, programes adaptats, etc. Té 3 seus a diferents punts de la ciutat: Armanyà, Campclar i Sant Pere i Sant Pau, d’aquesta manera s’apropa la música a diferents zones de la ciutat, participant de la seva activitat cultural.

Des de l’any 2006 es porten a terme altres projectes de formació i sensibilització musical com el projecte Picantarols, per a les llars d’infants municipals de Tarragona. El projecte MiraSona, que es desenvolupa en l’àmbit de les escoles d’educació especial de la ciutat, o experiències instrumentals i vocals en diversos centres de primària de la ciutat.

Consulteu aquí el calendari de preinscripció

Segells de reconeixement d’administració oberta