Esteu aquí: Inici Esports Activitats Aquàtiques Programa Juguem a Nedar

Programa Juguem a Nedar

El programa 'Juguem a nedar' és una iniciativa del Patronat Municipal d'Esports que facilita a l’alumnat de P5 o 1r de primària de totes les escoles de la ciutat un curs gratuït de natació a les piscines municipals.

Es desenvolupa d'octubre a maig, amb una gran acollida tant de l'alumnat participant i de les seves famílies com de l'equip de monitoratge que avalua els progressos dels infants.

Cadascuna de les 30 sessions de què consta el curs són de 50 minuts de durada. El programa no només permet als infants millorar la seva adaptació al medi aquàtic, sinó que els permet guanyar confiança i millorar els hàbits i l’autonomia.

Inclou el monitor/a titulat/da de natació, l’assegurança esportiva del participant, una fitxa d’avaluació i el material esportiu auxiliar.

El cost de l’activitat aquàtica és assumit pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona, de manera que es gratuït per als participants. El programa no inclou el transport del centre escolar a la instal·lació esportiva ni el personal que ajudi els infants al vestidor.

Els cursos es desenvolupen en horari escolar a les piscines municipals de Bonavista, Campclar, Riu Clar, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Part Baixa-Serrallo.

 

Sol·licitud d'ús temporada 2022-2023

Presentació Programa Juguem a nedar 

Segells de reconeixement d'administració oberta