Esteu aquí: Inici Esports Activitats Aquàtiques Activitats per modalitats

Activitats per modalitats

Quines activitats fem?

Prenadons:

12 a 24 mesos – Famirialització amb el medi aquàtic, estimulació motriu i potenciació aspectes socioafectius.  Acompanyats amb el pare o mare.

Nadons:

24 a 36 mesos – Famirialització amb el medi aquàtic, reforçar la respiració, desenvolupar la flotació, afavorir les accions de les propulsions i desenvolupar les habilitats motrius.

Víbria- Àliga- Lleó- Mulassa- Cucafera- Bou- Drac i Diable:

3 a 17 anys - Assoliment de l'autonomia dins l'aigua. Iniciació i perfeccionament dels estils de natació, sortides i viratges, així com introducció dels diferents nivells d'entrenament.

Adults:

+ 18 anys – Iniciació, perfeccionament i manteniment dels estils de natació. Coneixement i ampliació de noves habilitats aquàtiques.

Classes particulars de natació:

S’ofereixen a tots els nivells i edats, des de l’aprenentatge, perfeccionament o una millora de la tècnica aquàtica. Les classes s’impartiran en un paquet de 4 sessions de 50 minuts de durada.

Correctiva “fibromiàlgia”: 

Treball amb exercicis d’estiraments i execució dels músculs amb un augment de capacitat cardiovascular amb nivell baix d’impacte.

Aquagim:

Treball cardiovascular, mobilitat articular i tonificació muscular general.

Aquàtic-hit:

Entrenament aquàtic intervàl·lic d’alta intensitat.

Aquaspinning:

Treball de resistència aeròbica amb bicicleta dins de l’aigua i acompanyant de suport musical.

Aquagac:

Treball cardiovascular i de tonificació del glutis, abdominals i cames.

Aquasalut:

Activitat aquàtica variada de 50 minuts, on es realitzen treballs aeròbics, de resistència, tonificació i relaxació corporal general.

Tecnificació:

Millora de la tècnica en tots els estils de natació, salts, sortides i viratges, a la vegada d'adquirir resistència i velocitat.

Escull la teva opció!

Segells de reconeixement d'administració oberta