Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Neteja i manteniment Pam a pam Què és?

Què és?

El Pam a Pam neix amb la intenció d’intervenir en els diferents barris de la ciutat, de manera intensiva durant uns dies per diagnosticar i reparar tot allò que sigui necessari: neteja, pintura, jardineria, voreres, carreteres i enllumenat. El projecte començarà a finals de setembre a Ponent. Concretament, Parc Riuclar serà el primer punt on es començarà a treballar, seguint per tot Ponent fins arribar a La Móra i Ferran.

L'espai públic i la política de proximitat són dues prioritats del govern i el Pam a Pam suposarà una millora en els dèficits existents en algunes zones de la ciutat i permetrà un manteniment regular de cara al futur immediat.

Neteja, Seguretat Viària i Dignificació: les tres grans àrees

Les actuacions del projecte s’estructuren en tres àrees: la neteja, la seguretat viària i la dignificació. Cadascuna d’aquestes potes se sustenta en uns equips i en unes feines determinades, que són independents les unes de les altres.

La metodologia del projecte permet desplegar-lo simultàniament a tres punts diferents de la ciutat, de tal manera que es pot estar treballant en la neteja d’una zona de la ciutat i paral·lelament, reforçar la seguretat viària i dignificar espais verds d’un altre barri.

Segells de reconeixement d'administració oberta