Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2011 La III Setmana de la Prevenció de Residus apropa el reciclatge als nens i nenes de la ciutat

La III Setmana de la Prevenció de Residus apropa el reciclatge als nens i nenes de la ciutat

La III Setmana de la Prevenció de Residus apropa el reciclatge als nens i nenes de la ciutat

Durant tota la setmana es fan activitats per fomentar la reutilització de residus entre els més petits
21/11/2011

Aquest dilluns prop de 175 nens i nenes de la ciutat participen als tallers amb motiu de la III Setmana Europea de la Prevenció de Residus organitzats per la Conselleria de Medi Ambient i l’empresa Limonium. La tinenta d’alcalde de Medi Ambient, Begoña Floria, ha explicat que “al llarg d’aquest matí els més petits aprendran a reutilitzar els residus com un element de joc i així d’una manera lúdica, prendran consciència de la generació de residus”.

Aquest dilluns de 9.30 a 12.30 h han passat pels tallers organitzats a la plaça de la Font alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t de primària dels centres educatius Sagrat Cor, Joan Roig i Olga Xirinacs. Han fet dos tipus de tallers segons l’edat:

  • El Ratolí Martí per als de cicle inicial. Construir un ratolí amb un plat de cartró reutilitzat.
  • Plastioles per als de cicle mitjà. Amb gots de plàstic crearan un aranya.

A Campclar, la Conselleria i el Pla integral, en el marc de la campanya d’educació ambiental i civisme “Cuida Campclar”, també s’han organitzat una sèrie d’activitats que es faran a centres escolars per als alumnes des de P4 fins a 4t d'ESO, entitats i associacions. En total seran cinc tallers que es faran de dilluns a divendres. Totes les activitats estan pensades per fomentar el reciclatge i la reutilització dels residus per a fer-ne nous objectes com un estoig a partir d’una bossa de plàstic, decoració nadalenca amb revistes i fulls de paper utilitzats, polseres amb llaunes, etc.

Segells de reconeixement d’administració oberta