Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2011 Substitució de tots els contenidors de superfície per soterrats a Sant Salvador i Sant Ramon

Substitució de tots els contenidors de superfície per soterrats a Sant Salvador i Sant Ramon

Substitució de tots els contenidors de superfície per soterrats a Sant Salvador i Sant Ramon

El dilluns 24 d'octubre es van posar en funcionament els contenidors soterrats del barri
03/11/2011

El dilluns 24 d’octubre es va efectuar una millora en els sistemes de recollida de residus del barri de Sant Salvador i Sant Ramon, consistent en la substitució de tots els contenidors de superfície per contenidors soterrats. Aquest projecte ha estat cofinançat per la Unió Europea, a través del Fons de Cohesió.

Aquesta acció de millora suposa la necessitat de reduir el nombre de contenidors i, per tant, de punts de recollida de residus. Però el gran avantatge és la desaparició de tots els contenidors de superfície i, en conseqüència, la reducció de les molèsties als veïns i veïnes del barri, la reducció de les males olors i del soroll en el procés de recollida.

Des d'aquesta data, la recollida de la fracció resta i de la fracció orgànica serà nocturna, a partir de les 22 h. I la recollida de les fraccions de vidre, envasos i paper-cartró serà diürna, per tal d'evitar molèsties als residents del barri.

Aquesta significativa millora requereix la col·laboració de tothom i, fonamentalment, que tothom dipositi els seus residus en els contenidors adequats i mai a l’exterior dels mateixos. Només així podrem garantir la màxima eficàcia del servei de recollida selectiva i col·laborar plenament a preservar el nostre entorn lliure de residus.

Podeu consultar la ubicació dels nous contenidors en el següent mapa, en format PDF.

Si teniu algun dubte relacionat amb aquesta millora, pot trucar al telèfon verd 977 296 222, o bé per escrit al correu electrònic: mediambient@tarragona.cat.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Segells de reconeixement d’administració oberta