Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2013 Aquesta setmana comença la neteja de xiclets a la via pública

Aquesta setmana comença la neteja de xiclets a la via pública

Aquesta setmana comença la neteja de xiclets a la via pública

El nou servei consta de dos equips de neteja, formats per dos operaris especialitzats i dues màquines netejadores, que desenganxen els xiclets amb vapor d’aigua i detergent.
25/11/2013

Aquesta setmana, el Departament de Neteja Pública de l’Ajuntament de Tarragona ha posat en marxa un nou servei per netejar els xiclets del paviment de la via pública.

El rendiment aproximat de les màquines lleva-xiclets és d’uns 130 xiclets cada hora, la qual cosa significa que en una setmana es poden arribar a retirar de la via pública fins a uns 3.200 xiclets.

El servei es realitzarà preferentment a les zones de vianants del centre, i s’anirà estenent a la resta de la ciutat i barris. De moment, començaran a treballar a la Plaça Jacint Verdaguer i al c/ Sant Agustí.

“Cada vegada que llencem un xiclet a la via pública ens costa, a tots els ciutadans, uns 8 euros per treure’l” afirma Joan Sanahujes, conseller de Neteja, “si els ciutadans ho tinguéssim en compte, podríem estalviar molts diners”.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta