Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2013 Augmenten les papereres mòbils de residus domèstics a la part alta

Augmenten les papereres mòbils de residus domèstics a la part alta

Augmenten les papereres mòbils de residus domèstics a la part alta

S’instal·len papereres de via pública a Sant Ramón
14/11/2013

 

Després d’un any i mig de funcionament del servei de recollida de residus domèstics mitjançant papereres mòbils al barri de la Part Alta s’ha comprovat que alguns punts de papereres eren insuficients i se saturaven pràcticament cada dia. Per aquest motiu, aquesta setmana s’ha augmentat la capacitat de recollida amb dues papereres més de rebuig al C/ Compte i al C/ Escrivanies Velles.

Recordem a tots els veïns de la Part Alta que les papereres mòbils es col·loquen cada dia a les 19.30 h i es retiren a partir de les 22 hores, només s’hi pot dipositar rebuig i només les poden utilitzar els ciutadans (els comerciants tenen els serveis de recollida específics de vidre, matèria orgànica i cartró).

Els veïns que vulguin reciclar els envasos, vidre, paper i cartró i matèria orgànica han d’utilitzar els contenidors fixes que tinguin més propers. N’hi ha a la Rambla Vella, davant del Parc Salavedra, al Passeig Sant Antoni, Plaça Peixateries Velles, Baixada Peixateria i C/ Sant Llorenç. Les ubicacions de les papereres mòbils per rebuig són les següents: C/Guitarra, C/Del Carme, Escrivanies Velles, C/Compte, C/ Civaderia, C/Misser Sitges, C/Riudecols, C/Enrajolat, C/ Calderers, C/De les Coques, C/Arc de St. Llorenç, C/ St. Pere Estubes, C/Vilarroma i C/Natzaret.

Aquesta setmana també s’han col·locat 7 noves papereres de via pública al barri de Sant Ramón. S’han col·locat en carrers on no n’hi havia, com el C/ de l’Alzina del Mas o el C/Avellaners, i en carrers on s’ha detectat que les papereres existents eren insuficients, com és el cas del carrer de les Vinyes. Amb aquesta actuació tots els carrers del barri de Sant Ramón disposen de papereres de via pública. En total n’hi ha 47.

Segells de reconeixement d'administració oberta