Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2013 L'Ajuntament inicia un programa d'educació ambiental a les escoles

L'Ajuntament inicia un programa d'educació ambiental a les escoles

L'Ajuntament inicia un programa d'educació ambiental a les escoles

La finalitat dels tallers és despertar l'interès dels alumnes i fer-los reflexionar sobre els diferents impactes sobre el medi ambient associats a la producció de residus.
L'Ajuntament inicia un programa d'educació ambiental a les escoles A la foto de Mauri: el regidor de Neteja Pública Joan Sanahujes amb alumnes del CEIP Gual Villalbí de Torreforta
11/11/2013

 

El departament de Neteja Pública de l’Ajuntament de Tarragona ha iniciat una campanya d’educació ambiental i cívica dirigida als centres escolars de la ciutat que s’hi vulguin adherir. Per aquest motiu, un equip d’educadores ambientals formades i coordinades des del mateix departament, s’encarreguen de contactar amb les escoles i instituts de la ciutat per tal d’oferir les diferents activitats, les quals són gratuïtes.

Un cop concretat el calendari d’activitats, del curs 2014-214, les educadores es desplaçaran als centres per portar a terme l’activitat.

S’ofereixen 5 tallers diferents pels alumnes de primària, tots relacionats amb temes de gestió de residus, recollida selectiva i prevenció en la generació de residus.

Als alumnes de secundària, se'ls ofereix la possibilitat de visitar la planta incineradora de residus urbans SIRUSA SA, on podran aprendre què se’n fa dels residus que van al contenidor gris i com es pot generar energia a partir dels residus.

La finalitat dels tallers és despertar l'interès dels alumnes i fer-los reflexionar sobre els diferents impactes sobre el medi ambient associats a la producció de residus i ensenyar-los que, individualment, poden reduir aquests impactes.

A finals de novembre s’hauran realitzat una cinquantena de tallers en cinc escoles diferents de la ciutat.

En aquest enllaç podeu trobar tota la informació sobre el programa.

Segells de reconeixement d'administració oberta