Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2014 Nou servei de recollida comercial al Parc Central

Nou servei de recollida comercial al Parc Central

Nou servei de recollida comercial al Parc Central

S'han retirat cinc contenidors del Passeig de la Independència per reduir l'impacte visual
02/06/2014

La conselleria de Neteja pública de l’Ajuntament de Tarragona, ha iniciat un nou servei de recollida de residus comercials amb la col·laboració del Parc Central. “Aquest nou servei té la doble finalitat de millorar la imatge del centre comercial i de la ciutat de Tarragona”, diu el conseller responsable de Neteja Pública Joan Sanahujes, “per una banda reduïm l’impacte visual negatiu que proporcionaven els nou contenidors situats al Passeig Independència, i per l’altra augmentem els residus recollits selectivament”.

Els serveis municipals de Neteja Pública han retirat cinc contenidors del Passeig Independència, de manera que només hi queden els emprats per recollir el rebuig i els envasos. També s’han repartit contenidors personalitzats de recollida comercial de vidre i matèria orgànica per tots els bars i restaurants del centre comercial.

Pel que fa a la resta de residus, paper i cartó i plàstic, els establiments comercials els han de dipositar en unes caixes compactadores de dins el Parc Central. Per tal de facilitar la implantació d’aquest procés, un equip d’educació ambiental de l’Ajuntament ha explicat el nou servei de recollida als establiments comercials.

Segells de reconeixement d’administració oberta