Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2015 Continua la campanya 'Separa bé l'orgànica'

Continua la campanya 'Separa bé l'orgànica'

Continua la campanya 'Separa bé l'orgànica'

Entre el 7 i el 10 d'abril es va informar a més de 1000 llars
17/04/2015

Durant el període del 7 al 10 d’abril, els tècnics de la campanya “Separa bé l’orgànica” van visitar 2.922 llars tarragonines, de les quals 1.039 han estat informades sobre la campanya i se’ls ha facilitat l'equip de reciclatge.

Els veïns i veïnes d’aquestes zones, a més de rebre l'equip de reciclatge, també van poder conèixer els diferents serveis que ofereix l’Ajuntament en matèria de residus i van poder aclarir dubtes concrets d’on llençar alguns residus domèstics. En aquelles llars on no s’ha pogut contactar amb ningú, s’ha pres nota de l’adreça per tal de realitzar una segona visita.

Durant aquest període, a més, s'ha realitzat la segona visita a 240 llars que no van poder atendre els tècnics en la primera visita, de les quals s'ha pogut informar a 84.

A més, el 7 d'abril es va instal·lar el punt informatiu a l’Av. Francesc Macià, per tal que els ciutadans i ciutadanes que no eren a casa poguessin informar-se i rebre el kit de reciclatge. Un total de 82 persones van passar pel punt informatiu.

L'equip de reciclatge que es proporciona als ciutadans en aquesta campanya consta del cubell domèstic per a l’orgànica, bossa compostable de mostra, bosses de ràfia reutilitzables per als envasos, vidre i paper i cartró, díptic de la campanya i un imant recordatori de les diferents fraccions.

Aquesta campanya, pretén augmentar la quantitat de recollida selectiva de l’orgànica, reduir el percentatge d’impropis de la matèria orgànica, informar amb èxit els veïns del centre de la ciutat i resoldre dubtes i preguntes sobre la gestió dels residus a Tarragona. La campanya tindrà una durada de 5 mesos, de març a juliol, durant els quals 8 educadors ambientals realitzaran 34.000 visites porta a porta a domicilis, 200 a comerços, i es col·locaran 12 punts informatius als carrers, al costat de les deixalleries mòbils, i es farà un seguiment en línia.

Segells de reconeixement d’administració oberta