Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2016 La remodelació de la plaça dels Infants ja està enllestida

La remodelació de la plaça dels Infants ja està enllestida

La remodelació de la plaça dels Infants ja està enllestida

Un espai de jocs per a la canalla, una de les principals novetats
La remodelació de la plaça dels Infants ja està enllestida Foto de la nova plaça dels Infants: Mauri
20/12/2016

 

Les obres de remodelació de la plaça dels Infants ja estan enllestides. De la nova fisonomia de la plaça cal destacar que ara compta amb un important espai de jocs per a la canalla -on abans hi havia l'antiga pista de bàsquet- que s'ha pavimentat amb cautxú de colors per amortir les caigudes i que està delimitat. Els bancs s'han reubicat tocant a la barana de formigó, s'hi han col·locat noves papereres i una nova font per a un ús habitual. També s'ha arranjat la jardinera i s'han podat les palmeres.

En conjunt, s'ha agençat aquesta plaça del barri i ara té un aspecte agradable on s'hi pot passejar, i descansar, i els infants hi tenen elements de jocs.

Els treballs de millora de la plaça dels Infants han durat dos mesos i han tingut un cost econòmic de 58.000 euros que han anat a càrrec a parts iguals per l'Ajuntament i la Diputació de Tarragona, mitjançant el Pla d'Acció Municipal. 

Segells de reconeixement d’administració oberta