Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2016 Les obres de millora dels vials principals i la mobilitat d'interblocs de Sant Salvador ja estan en marxa

Les obres de millora dels vials principals i la mobilitat d'interblocs de Sant Salvador ja estan en marxa

Les obres de millora dels vials principals i la mobilitat d'interblocs de Sant Salvador ja estan en marxa

Amb l'actuació s'aconseguirà que els veïns estiguin comunicats amb una xarxa de voreres accessibles
Les obres de millora dels vials principals i la mobilitat d'interblocs de Sant Salvador ja estan en marxa Foto: Mauri
28/10/2016


La zona d'interblocs de Sant Salvador canviarà d'aspecte en els pròxims mesos. Les obres de millora dels vials principals i de la mobilitat ja estan en marxa. "Amb aquesta actuació s'aconseguirà que els veïns d'aquesta zona estiguin comunicats amb una xarxa de voreres accessible, tant des del carrer arquitecte Jujol, com el carrer Gaudí, com des de l'avinguda dels Pallaresos", explica el conseller d'Espais Públics, José Luis Martín.

Aquest espai es va construir fa dècades i havia sofert un important deteriorament amb el pas dels anys. En el moment de la seva construcció no existia una normativa clara pel que respecta a l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda, per la qual cosa -ara que sí que existeix- es faran les obres amb la voluntat de resoldre tots els inconvenients que presentaven les voreres i els vials. En aquest sentit, en alguns trams s'eliminarà la vorada existent, mentre en altres es demolirà part del formigó amb l'objectiu de no incrementar la rasant de la vorera. "Amb aquestes actuacions solucionarem una de les reivindicacions històriques que s'arrossegaven des de fa anys a Sant Salvador", conclou Martín.

Les obres de millora d'interblocs s'han adjudicat per valor de 51.810 euros. Es van iniciar els treballs previs la setmana passada i està previst que finalitzin en quinze dies.

Millores al voltant de l'Escola Ponent
Per altra banda, l'Àrea d'Espais Públics ha enrajolat els voltants de l'Escola Ponent de Campclar, en concret, a l'avinguda Tarradelles. Aquesta actuació s'ha fet amb l'objectiu de renovar l'entorn del centre educatiu, "és a dir, millorar la seva imatge. Abans, una part estava encimentat i l'altra era terra", explica el conseller d'Espais Públics, José Luis Martin.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta