Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2016 Més d'un centenar d'establiments de la ciutat participen a la campanya "Al teu comerç, separa bé"

Més d'un centenar d'establiments de la ciutat participen a la campanya "Al teu comerç, separa bé"

Més d'un centenar d'establiments de la ciutat participen a la campanya "Al teu comerç, separa bé"

Es promou el correcte reciclatge a les botigues
Més d'un centenar d'establiments de la ciutat participen a la campanya "Al teu comerç, separa bé" Foto: Mauri
19/05/2016

La campanya "Al teu comerç, separa bé" es va cloure el passat dimarts amb el sorteig dels premis entre els establiments participants. Des del juny del 2013 i durant tot el 2014, s'ha dut a terme aquesta campanya per promoure el correcte reciclatge a les botigues de la ciutat. Un total de 143 establiments s'hi han adherit i s'han compromès a separar bé els residus i que educadors ambientals els fessin visites de seguiment per comprovar-ho. La consellera de Neteja, Ivana Martínez, ha explicat que "fins ara les campanyes que impulsàvem anaven orientades als domicilis i a la separació de residus domèstics, ara hem fet un pas més i hem ampliat les campanyes als comerços que són grans productors de residus per tal que ho facin correctament i, al mateix temps, aquesta iniciativa ens ha servit per establir vies de comunicació per atendre les seves peticions i suggeriments".

"Al teu comerç, separa bé" té com a principals objectius augmentar la recollida selectiva i reduir la quantitat de residus impropis, per aconseguir-ho, dos educadors ambientals han visitat un total de 2.968 comerços de la ciutat. A cadascuna de les visites s'entregava un fulletó informatiu, un portallapis i se'ls informava de la possibilitat d'entrar en un concurs on es sortejaven 10 capses-regal entre els comerços compromesos a separar bé els seus residus. S'han realitzat tres visites de seguiment als 143 establiments adherits al concurs. Els guanyadors dels 10 premis han estat comerços de diferents zones de la ciutat i de tot tipus, perruqueries, botiga d'antiquaris, fruiteria, herboristeria, botigues de roba i esport, etc.

Segells de reconeixement d’administració oberta