Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2017 Comença la poda d'arbrat a la Rambla Nova

Comença la poda d'arbrat a la Rambla Nova

Comença la poda d'arbrat a la Rambla Nova

S'estan sanejant les tipuanes del tram de l'Omac perquè presenten risc de caiguda de les branques i s'està avançant amb la campanya de poda a tota la ciutat
Comença la poda d'arbrat a la Rambla Nova Foto: Mauri
18/01/2017

La consellera d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona ha iniciat la poda de les Tipuanes de la Rambla Nova, davant de l’Omac. En concret es tracta d’uns arbres que presenten risc de caiguda de les branques. Així mateix, aquests exemplars també havien crescut massa i, per l’alçada, no es podien fer els tractaments per sanejar-los. Per aquest motiu, la poda consistirà a escapçar-los i, d’aquesta manera, faran més ombra. La Brigada Municipal va demanar l’opinió d’un expert arboricultor que va aconsellar aquesta intervenció puntual sobre aquest tram de la Rambla Nova.

Per altra banda, continua la campanya de poda a tota la ciutat, que es va posar en marxa a l’octubre. Hi ha dos equips de poda formats per dos podadors (cadascun en una plataforma elevadora) i tres operaris de recollida de branques, així com tres camions i una trituradora de restes. Aquests equips ja han podat l’arbrat de sant Pere i sant Pau i ara estan actuant als barris de Ponent. Van començar per Icomar i van anar avançant cap a Riuclar, Torreforta, La Granja, El Pilar i Camp clar. Les previsions és que la poda als barris de Ponent s’acabarà al mes de febrer.

Un altre equip es va encarregar de la poda a les escoles, que es va fer durant les vacances de Nadal.

Finalment, també s’han podat els arbres de la Móra, Sant Salvador, La Floresta i Bonavista.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta