Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2017 La Brigada d'Intervenció Ràpida repara el paviment de pedra artística del carrer Calderers

La Brigada d'Intervenció Ràpida repara el paviment de pedra artística del carrer Calderers

La Brigada d'Intervenció Ràpida repara el paviment de pedra artística del carrer Calderers

A més, continua la reparació de paviment asfàltic a Rovira i Virgili, Misericòrdia, Caputxins i Cartagena
La Brigada d'Intervenció Ràpida repara el paviment de pedra artística del carrer Calderers Tasques al carrer Calderers. Foto: Mauri
14/06/2017


La Brigada d’Intervenció Ràpida ha iniciat la reparació al paviment de pedra artística del carrer Calderers, a la Part Alta. Per aquest motiu, estarà tallat fins al dilluns 19 de juny.

Així mateix, la BIR continua fent actuacions de reparació de l’asfaltat a diferents punts de la ciutat. En concret, demà dijous i divendres 16 arreglarà l’asfalt dels carrers Rovira i Virgili, Verge de Misericòrdia, Cartagena, Caputxins i carrer Goya. Recordem que la setmana passada la Brigada d’Intervenció Ràpida va estendre aglomerat asfàltic a la plaça Orleans, al carrer Joan Miró, a la plaça Imperial Tàrraco, a Francesc Macià i a l’avinguda Vidal i Barraquer i també va actuar al polígon Francolí, reparant forats al paviment, i al carrer Montblanc de Torreforta. Aquestes tasques consisteixen a reparar l’asfalt enfonsat per les roderes dels autobusos i el trànsit rodat.

“També –explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín– demà la BIR farà reparacions de les voreres del carrer Montsià i Alt Empordà de la Móra, “ja que hi ha panots trencats i aixecats a aquesta zona”.

La Brigada d’Intervenció Ràpida ha fet 24.974 actuacions des que es va crear el 2008. Només en un any, 2016, s’han fet 3.121 intervencions: un 66 % són voreres, un 21% actuacions com reposicions de pilones trencades, murs o recol·locació de mobiliari urbà, i un 13% són asfaltat. “La BIR realitza una mitjana de 13 actuacions diàries a la ciutat. En definitiva, gairebé 25.000 actuacions realitzades des de la seva creació, el 2008, amb l’únic objectiu de millorar l’espai públic”, destaca Martín. 

Segells de reconeixement d’administració oberta