Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2017 La campanya 'Recicle vidre per elles' recull 2.720 Kg de vidre a Tarragona

La campanya 'Recicle vidre per elles' recull 2.720 Kg de vidre a Tarragona

La campanya 'Recicle vidre per elles' recull 2.720 Kg de vidre a Tarragona

Ecovidrio va instal·lar 12 contenidors roses al municipi i per cada quilo d’envasos dipositats es donarà un euro a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Davant del Càncer
La campanya 'Recicle vidre per elles' recull 2.720 Kg de vidre a Tarragona Foto: Mauri
06/11/2017


La campanya Recicla vidre per elles, impulsada per l'Ajuntament de Tarragona i Ecovidrio amb motiu del Dia Contra el Càncer de Mama, va finalitzar amb la recollida de 2.720 quilos de vidre en els 12 contenidors de color rosa instal·lats a la ciutat.

Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, va posar en marxa, per tercer any consecutiu, aquesta campanya anomenada Recicla vidre per elles. L’objectiu d’aquesta iniciativa era sumar-se a la causa solidària d'ajuda contra el càncer de mama, de manera que cada quilo de vidre recollit es convertirà en un euro que es destinarà a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del càncer.

En aquesta ocasió, la campanya es va estendre per 20 ciutats de tot el territori, entre elles Tarragona, Sevilla, Lleó, Madrid o la Coruña, per tal de sensibilitzar a un major nombre de ciutadans. El nombre total de contenidors instal·lats va ser de 146.


Dades de reciclatge de vidre a Tarragona


Segons les últimes dades relatives a 2016, els veïns de Tarragona van reciclar un total de 2.318 tones de vidre, el que suposa que cada habitant recicla una mitjana 17,68 kg. Respecte a la taxa de contenerització, Tarragona se situa amb una mitjana de 163 habitants per contenidor, comptant amb un total de 803 iglús per als residus d'envasos de vidre instal·lats.

Segells de reconeixement d’administració oberta