Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2017 La conselleria d'Espais Públics inicia actuacions de millora a La Floresta

La conselleria d'Espais Públics inicia actuacions de millora a La Floresta

La conselleria d'Espais Públics inicia actuacions de millora a La Floresta

S’intervindrà als parterres de la Rambla per guanyar espai verd, es reforçarà la il·luminació i s’eliminarà una illa de contenidors soterrats a tocar del centre escolar.
16/02/2017

La conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona iniciarà els propers dies actuacions de millora a La Floresta per dignificar algun dels espais.

El primer lloc on s’intervindrà és als parterres de la Rambla, on es posarà terra, s’arreglarà el reg i s’enjardinarà tota aquesta zona per guanyar espai verd. També es pavimentaran les places interiors entre els edificis.

Una altra de les millores més destacades és la il·luminació. S’arreglaran algunes lluminàries que estan malmeses pel pas del temps i es repassaran tots els punts de llum, amb la qual cosa es millorarà en seguretat.

Per altra banda, es posaran pilones per evitar que aparquin cotxes dins l’espai per a vianants i, en una segona fase es netejarà el descampat que hi ha a tocar de la T-11.

Finalment, s’eliminarà l’illa de contenidors soterrats que hi ha al costat del centre escolar.

El conseller d’Espais Públics, José Luis Martin, es va reunir amb el president de l’Associació de Veïns, Miguel Ángel Cruz, i després d’escoltar les seves demandes va posar fil a l’agulla a totes aquestes actuacions.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta