Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2017 L'Ajuntament desconnecta la il·luminació i tapa la publicitat del tòtem de Parc Riuclar

L'Ajuntament desconnecta la il·luminació i tapa la publicitat del tòtem de Parc Riuclar

L'Ajuntament desconnecta la il·luminació i tapa la publicitat del tòtem de Parc Riuclar

Ho fa de forma subsidiària
L'Ajuntament desconnecta la il·luminació i tapa la publicitat del tòtem de Parc Riuclar Foto: Mauri
28/04/2017

Aquest matí, l’Ajuntament de Tarragona ha desconnectat la il·luminació del tòtem de Parc Riuclar i s’ha tapat amb pintura la seva publicitat, davant l’incompliment de què se li va ordenar a l’empresa responsable, Annunzia Publicidad Exterior SL.

Cal recordar que la Junta de Govern Local celebrada el 6 d’abril va acordar ordenar a Annunzia Publicidad Exterior SL. que, en el termini d’un mes, enderroqués el tòtem publicitari instal·lat al carrer Lluis Bonet i Amigó, 4, deixant el terreny en l’estat en què es trobava abans de la comissió de la infracció, ja que l’Ajuntament de Tarragona per una resolució del 22 de febrer de 2017  li va denegar la legalització que havia sol·licitat. També se li ordenava que en un termini de tres dies, comptats des de l’endemà de la recepció de la notificació de la resolució, desconnectés la il·luminació del tòtem publicitari i tapés la publicitat existent, en tant no enderroqués el tòtem publicitari.

Donat que el dia 24 d’abril es va notificar a Annunzia Publicidad Exterior SL aquesta resolució i han passat els tres dies i no l’han complert, l’Ajuntament ha procedit a executar-lo de forma subsidiària, amb els costos econòmics a càrrec de l’interessat.

Per qüestions logístiques, avui s’ha tapat amb pintura una banda de la publicitat del tòtem i dimarts, es procedirà a l’altra.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta