Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2017 L'Ajuntament ofereix un programa d'educació ambiental a les escoles

L'Ajuntament ofereix un programa d'educació ambiental a les escoles

L'Ajuntament ofereix un programa d'educació ambiental a les escoles

L'objectiu és fomentar la recollida selectiva
05/10/2017


El departament de Neteja Pública de l'Ajuntament de Tarragona ha ofert a les escoles de la ciutat un programa d'Educació Ambiental que està centrat a explicar als escolars què s'ha de dipositar en els diferents contenidors de brossa de recollida selectiva i els conceptes de reciclar, reutilitzar i reduir, tot plegat mitjançant tallers, manualitats i jocs.

Per aquest curs 2017-18, el programa incorpora activitats i tallers amb la utilització de noves tecnologies, com petits robots, per tal de fer més atractiu l'aprenentatge i captar l'atenció dels alumnes. Per exemple, en els tallers s'utilitzaran robots manipulats pels alumnes que portaran els residus als contenidors corresponents; es descobrirà el procés de la matèria orgànica manipulant robots per mostrar les diferents fases i veure el producte final i s'ensenyarà el procés de reciclatge a través d'un videojoc.

El curs passat es van adherir al programa d'Educació Ambiental 19 centres educatius de la ciutat. En total es van realitzar 125 tallers amb una participació de 2.702 alumnes entre P3 i 6è de Primària.

Segells de reconeixement d’administració oberta