Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2017 Nova campanya pel foment de la recollida selectiva a Torreforta, La Granja, Riu Clar i Icomar

Nova campanya pel foment de la recollida selectiva a Torreforta, La Granja, Riu Clar i Icomar

Nova campanya pel foment de la recollida selectiva a Torreforta, La Granja, Riu Clar i Icomar

Fins a l'11 de juliol s'instal·laran set punts informatius itinerants als barris de Ponent
Nova campanya pel foment de la recollida selectiva a Torreforta, La Granja, Riu Clar i Icomar Recicla bé. Cuida el teu barri!
17/05/2017

L'Ajuntament inicia una nova campanya pel foment de la recollida selectiva als barris de Torreforta, La Granja, Riu Clar i Icomar.

Des d'avui i fins a l'11 de juliol, engega aquesta acció per promoure i millorar la recollida dels envasos, vidre, paper i cartró i informar dels horaris per llençar la brossa. El departament de Neteja Pública impulsa aquesta campanya amb la col·laboració d'Ecoembes i Ecovidrio en el marc del conveni de l'Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.

Les accions se centraran a informar a peu de contenidor sobre com fer correctament la separació dels residus. Un equip de 4 educadors ambientals recorreran els quatre barris i s'ubicaran en les àrees de contenidors de manera que quan un ciutadà s'apropi a llençar la brossa l'educador aprofitarà per recordar-li on va cada residu, mitjançant un fulletó informatiu i resoldrà qualsevol dubte o aclariment. A més, també s'instal·laran set punts informatius a diferents punts dels barris on la ciutadania podrà anar a informar-se i recollir el material que facilita la correcta separació dels residus a les llars.

La ubicació dels punts informatius serà la següent:

  • Plaça Icomar (davant associació de veïns): dijous 18 de maig a la tarda
  • Parc (davant escola i Associació de veïns) a Riu Clar: dilluns 22 de maig a la tarda
  • C. Móra d'Ebre (zona CAP) a La Granja: dilluns 29 de maig al matí
  • C. Gaià (a la zona del camp de futbol): dimarts 6 de juny al matí
  • Plaça de l'Església de Torreforta (c. Església amb c. Segarra): divendres 16 de juny a la tarda
  • Zona Mercat de Torreforta: divendres 30 de juny al matí
  • C. Riu Fluvià (Parc davant Mercadona): dissabte 8 de juliol al matí


En els punts informatius, a més a més de poder adquirir el material, els educadors realitzaran al ciutadà una enquesta per així conèixer la seva opinió general en matèria de residus, i es resoldran els dubtes que els ciutadans puguin tenir en matèria de residus i neteja viària.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta