Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2017 Reforma integral dels parcs infantils de la quarta promoció de Sant Pere i Sant Pau, l'Albada i de la Plaça Josep Maria Salvadó

Reforma integral dels parcs infantils de la quarta promoció de Sant Pere i Sant Pau, l'Albada i de la Plaça Josep Maria Salvadó

Reforma integral dels parcs infantils de la quarta promoció de Sant Pere i Sant Pau, l'Albada i de la Plaça Josep Maria Salvadó

En alguns casos dotarà de més elements de jocs i en altres canviarà la superfície de terra per cautxú i repintarà els elements infantils existents
11/05/2017

La conselleria d'Espais Públics iniciarà la reforma de tres parcs infantils. En concret es tracta dels espais de joc situats a la plaça Josep Maria Salvadó, el de la Quarta Promoció de Sant Pere i Sant Pau i l'Albada. La reforma del de la plaça Josep Maria Salvador, a tocar dels carrers Hernández Sanahuja i Cronista Sessé, consistirà a dotar d'un nou espai de jocs per nens i nenes més grans de 4 anys, ja que l'existent és una àrea per a infants més petits. La Brigada Municipal també repintarà el terra de la plaça, així com els elements infantils actuals, i es dibuixarà una xarranca en una de les noves àrees de joc. La licitació de totes aquestes millores començarà en les setmanes vinents.

Pel que fa al parc infantil de la plaça de la Quarta Promoció de Sant Pere i Sant Pere es renovarà íntegrament el cautxú de tota la superfície del parc, i es reforçarà aquest espai de joc amb un nou element infantil.

Finalment, el tercer parc que millorarà el seu aspecte actual és el de l'Albada, en concret el que està situat a tocar de la Rambla. L'actuació consistirà a revestir el parc infantil de cautxú, que fins ara és de terra; el repintat de tots els elements infantils i la restauració de la barana de fusta. "Amb aquestes millores –explica el conseller d'Espais Públics, José Luis Martín– garantirà una major seguretat amb el terra tou i millorarà considerablement l'aspecte d'aquest parc tan utilitzat pels veïns de l'Albada".

La reforma d'aquests espais per a la canalla s'integra dins el Pla de Millora de Jocs Infantils que va iniciar la conselleria a principis d'any. Els primers van ser els del carrer Tramuntana de Cala Romana, el de l'avinguda Vidal i Barraquer i el del carrer Illes Balears amb Gran Canària, a La Granja. Les obres d'arranjament van consistir en instal·lar terres tous per cobrir les zones on es trobaven els jocs infantils. També es van dotar amb nous elements de joc.


Dins aquest Pla Integral de Millora dels Parcs Infantils també hi figura la reforma integral del Parc Saavedra, que estarà enllestit en les pròximes setmanes i que consisteix en una reforma que implica ampliar els punts de llum (que ja estan funcionant), la millora de la jardineria que ja està en marxa, la reposició d'alguns dels jocs infantils malmesos amb el pas del temps, el repintat del circuit per anar en bicicleta i la col·locació d'una tanca per preservar el recinte dels actes vandàlics.


Finalment, dins aquest pla d'actuacions també es va fer l'arranjament de les zones de jocs de la Platja del Miracle, el Parc del Francolí, el de Sant Benilde de La Granja, el de la Platja de l'Arrabassada, la zona del camp de futbol de Campclar, Torreforta, la plaça de la Sardana de Sant Pere i Sant Pau i plaça de l'església de Sant Salvador. Totes aquestes millores ja estan realitzades.

Segells de reconeixement d’administració oberta