Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2017 Serveis de recollida de residus durant les festes de Nadal

Serveis de recollida de residus durant les festes de Nadal

Serveis de recollida de residus durant les festes de Nadal

Es demana col·laboració ciutadana per a aquests dies
21/12/2017


Els dies 24 i 31 de desembre no hi haurà servei de recollida dels residus de rebuig (contenidor gris), matèria orgànica (contenidors marró) i paper i cartró (contenidor blau) durant la nit. Aquest servei es realitzarà en horari de tarda, per la qual cosa, preguem a tots els veïns que aquests dos dies, EXCEPCIONALMENT, baixin les seves escombraries com a molt tard a les 14 hores del migdia.

Es demana aquesta col·laboració ciutadana per intentar que els residus estiguin dins el contenidor el menor d’hores possibles i, així, evitar les males olors, la saturació dels contenidors i els residus per fora els contenidors.

Pel que fa a la Part Alta, els dies 24 i 31 de desembre no es col·locaran les papereres mòbils per rebuig. Els ciutadans hauran de dipositar les escombraries als contenidors fixes situats a al c. Puig d'en Pallars, plaça de l'Oli, Rambla Vella, avinguda Catalunya (Parc Saavedra), passeig Torroja i Passeig de St. Antoni.
 

Recollida comercial

Pel que fa a la recollida de matèria orgànica comercial de la Part Alta i el Serrallo es realitzarà tots els dies festius: 24, 25 i 26 de desembre i 1 de gener.

La recollida de vidre als bars i restaurants de la Part Alta i el Serrallo i la recollida de cartró comercial de la Part Alta i centre de la ciutat no es realitzarà els dies festius, per tant, es recollirà el dia 23 i 30 de desembre.


Deixalleries i recollida de mobles

Els dies festius, 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener no es prestaran els serveis de deixalleries mòbils i recollida de mobles.

Segells de reconeixement d’administració oberta