Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2018 L'Ajuntament de Tarragona posa en marxa un pla integral de millora per posar a punt tota la ciutat

L'Ajuntament de Tarragona posa en marxa un pla integral de millora per posar a punt tota la ciutat

L'Ajuntament de Tarragona posa en marxa un pla integral de millora per posar a punt tota la ciutat

Les actuacions es plantegen com a objectiu la coordinació dels serveis de neteja, jardineria, Brigada i Guàrdia Urbana
06/11/2018

La Conselleria d’Espais Públics ha engegat avui un pla Integral que preveu la coordinació dels serveis de neteja, jardineria, Brigada d’Intervenció Ràpida i Guàrdia Urbana, amb l’objectiu de posar a punt tota la ciutat. El primer punt on s’ha començat a treballar coordinadament és a la Granja. Durant tota la setmana, els operaris de neteja, BIR i jardineria estaran fent tasques de millora al barri.

El Pla integral de millora comença amb les tasques de poda per part dels equips de jardineria. A continuació, la Brigada d’Intervenció Ràpida realitzarà les actuacions previstes al barri o carrer i, finalment, els equips de neteja deixaran els carrers polits.

Un cop la Granja estigui a punt, els equips de millora es desplaçaran al Serrallo, en concret a la plaça de Sant Magí. I, del 8 al 26 de novembre, les actuacions es faran a:

C/ Cardenal i Barraquer, av. de Roma, c/ Pere Martell, av. Ramón y Cajal, passeig de la Independència, c/ Francesc Bastos, c/ Mallorca, c/ Eivissa, c/ Manuel de Falla, c/ Felip Pedrell, c/ Smith, c/ Pere Martell, c/ Josep Català Rufa, c/ Torres Jordi

Tota la ciutat se sotmetrà a aquest Pla integral de millora i el calendari d’actuació s’anirà confeccionant en funció de les necessitats. «Es tracta —explica el conseller d’Espais Públics— de fer una acció coordinada entre els efectius de neteja, jardineria, BIR i Guàrdia Urbana i centrar-se a posar a punt durant una setmana un barri o zona en concret». I afegeix: «Volem reordenar tots els efectius amb què compta l’Ajuntament amb l’objectiu d’optimitzar els recursos i ser més efectius».

Paral·lelament a aquestes intervencions, el conseller José Luis Martín mantindrà reunions periòdiques amb els representants veïnals per conèixer les seves demandes. Unes trobades que s’estan produint des de fa mesos. En concret, el responsable de la conselleria d’Espais Públics va tenir la primera reunió amb la Federació d’Associació de Veïns de Tarragona (FAVT) el mes de gener. Una reunió que va servir per parlar sobre el procediment de poda dels arbres de la ciutat, una de les preocupacions més freqüents entre els representants veïnals.

Segells de reconeixement d'administració oberta