Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2018 L'antic transformador de Torreforta ja està enderrocat

L'antic transformador de Torreforta ja està enderrocat

L'antic transformador de Torreforta ja està enderrocat

L'antic transformador de Torreforta ja està enderrocat L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i la presidenta de la FAVT, Cristina Berrio, mentre s'efectuaven els treballs d'enderroc de l'antiga estació transformadora. Foto: Mauri.
23/07/2018

L'antic transformador de Torreforta ubicat al carrer riu Ebre ha estat enderrocat aquest matí, una vegada solucionats els problemes tècnics i legals perquè això fos possible. Fa una setmana que Endesa va desconnectar l'electricitat del vell transformador i el va connectar al nou, i avui ha procedit a tirar a terra l'edifici de l'estació transformadora.

L'enderroc del transformador ha estat una llarga reivindicació veïnal que finalment ha quedat resolta.

Cal recordar, que el passat mes de març es va inaugurar l'ampliació del pati de l'Escola de Torreforta i quedava pendent aquesta instal·lació que ja està eliminada. L'espai es podrà recuperar per a noves activitats.

L'Ajuntament de Tarragona vol agrair la col·laboració de l'Incasol i Endesa que han fet possible l'ampliació del pati de l'Escola de Torreforta i la substitució de l'antic transformador elèctric per un de nou, així com la comprensió del veïnat en tota aquesta operació.

Segells de reconeixement d’administració oberta