Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2019 Espais Públics inicia la reposició de 350 arbres a tota la ciutat

Espais Públics inicia la reposició de 350 arbres a tota la ciutat

Espais Públics inicia la reposició de 350 arbres a tota la ciutat

28/03/2019

La Conselleria d’Espais Públics està executant durant els mesos de març i abril la reposició d’arbres en tota la ciutat. Aquesta actuació s’inclou en el nou contracte de jardineria de l’Ajuntament de Tarragona, que preveu la plantació i substitució de 350 arbres cada any.

Aquesta primera fase ja està en marxa, i s’actuarà en gairebé un centenar de carrers, places i espais de Tarragona. Aquestes intervencions es concentren majoritàriament a la zona centre de la ciutat, amb un total de 152, distribuïdes en 42 carrers i places. En aquesta zona, els carrers de Nou de Sant Pau (13) i Rovira i Virgili (11) són en els que més actuacions es faran. Pel que fa al barri de Ponent, s'hi plantaran 98 arbres, sent els carrers Riu Onyar (11) i Sant Benilde (9) els que més reposicions concentraran. A Llevant, s'hi reposaran 65 arbres, amb especial atenció a les platges de l’Arrabassada 812) i del Miracle (11). Les actuacions es completen a la zona Nord de Tarragona, amb 35 reposicions.

Paral·lelament a la reposició d’arbres, el Departament de Jardineria de la Conselleria d’Espais Públics treballa en la poda i tractament fitosanitari de l’arbrat, les segues, la plantació d’arbustos o el desbrossament de bosc, entre altres actuacions.

Segells de reconeixement d’administració oberta