Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2019 Espais Públics licita els pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià

Espais Públics licita els pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià

Espais Públics licita els pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià

El termini de presentació d'ofertes finalitza el 20 de maig
Espais Públics licita els pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià Foto: Pep Moncusí (@tgnpep)
06/05/2019

La Conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona ha licitat el subministrament dels pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià. Aquests nous elements de seguretat seguiran la mateixa estètica dels existents a la primera coca de la Rambla Nova, instal·lats durant l’any 2018, i substituiran les actuals barreres New Jersey. D’aquesta manera, una de les artèries principals de la ciutat, des del Balcó del Mediterrani a la Torre dels Vents, estarà protegida de l’entrada de vehicles.

En total s’instal·laran 63 bancs de pedra i 93 blocs. El pressupost de licitació dels nous pilons de seguretat és de 55.000 euros, IVA inclòs. La previsió és que aquests nous elements de seguretat estiguin instal·lats durant els mesos d’estiu.

Segells de reconeixement d’administració oberta