Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2019 L’Ajuntament s’afegeix a la campanya per evitar la propagació del mosquit tigre

L’Ajuntament s’afegeix a la campanya per evitar la propagació del mosquit tigre

L’Ajuntament s’afegeix a la campanya per evitar la propagació del mosquit tigre

Un any més, s’efectuen tractaments a les zones inundables per prevenir la reproducció d’insectes
10/06/2019

L'Ajuntament de Tarragona ha iniciat una campanya informativa per prevenir la reproducció del mosquit tigre al terme municipal i per aconsellar la població en cas de picades.

Malgrat que la presència d'aquesta espècie a la ciutat és molt baixa, la Conselleria de Neteja Pública s'afegeix a la campanya engegada per la Generalitat de Catalunya per controlar la presència del mosquit tigre. S'han repartit cartells i tríptics informatius a instal·lacions municipals, centres educatius, entitats veïnals i centres cívics, entre d'altres, amb consells sobre com prevenir la reproducció d'aquest insecte i com actuar en cas de picades.

La campanya té especial incidència en aquelles zones on es concentren més xalets i cases de camp, càmpings, instal·lacions esportives i casals d'avis.

Paral·lelament, com és habitual aquests últims anys, durant aquesta primavera i durant tot l'estiu una empresa especialitzada s'encarrega de desinsectar les rieres, els voltants del riu Francolí i altres zones aquàtiques per evitar les infestacions dels insectes comuns. Els tractaments larvicides es fan en espais com les rieres de Riu Clar i la Móra o la séquia d'Icomar, entre d'altres.

Tota la informació i consells també estan disponibles al web municipal.

Segells de reconeixement d’administració oberta