Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2019 La Brigada d’Intervenció Ràpida fa 213 actuacions durant el mes d’abril

La Brigada d’Intervenció Ràpida fa 213 actuacions durant el mes d’abril

La Brigada d’Intervenció Ràpida fa 213 actuacions durant el mes d’abril

En el primer quadrimestre s'han fet més de mil intervencions
29/05/2019

La Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR), vinculada a la Conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona, va fer 213 actuacions durant el passat mes d’abril, cosa que ha donat un total de 1.005 intervencions en els primers quatre mesos de l’any. D'aquestes actuacions, el 63 % han estat reparacions de voreres (135); l’1 %, reparacions d’asfalt (2), i el 36 %, altres actuacions (76). Tarragona Centre A, amb 69 intervencions, i Ferran - la Móra - Solimar - Boscos, amb 44, han estat les zones de la ciutat que han concentrat més actuacions de la BIR durant el mes d’abril.

A Tarragona Centre A, que inclou la zona est del centre de la ciutat i la Part Alta, el gruix d’intervencions han estat reparacions de voreres; destaquen les actuacions realitzades en diversos carrers de la Part Alta (22). A les urbanitzacions de Llevant, les reparacions de voreres s’han concentrat bàsicament al carrer de la Vall d’Aran de la Móra (41). Altres punts de la ciutat on ha actuat la BIR han estat:

  • Sant Pere i Sant Pau: 24 reparacions de voreres
  • Part Baixa: 12 actuacions diverses
  • Carrer de Robert Gerhard: 5 reparacions de voreres
  • Vall de l’Arrabassada: 7 reparacions de voreres

 

El tinent d’alcalde d’Espais Públics en funcions, José Luis Martín, ha explicat que «la Brigada d’Intervenció Ràpida demostra mes rere mes que és una peça clau en el manteniment i la cura de l’espai públic de la ciutat, realitzant una tasca imprescindible des de la seva posada en marxa fa més d’una dècada».

Segells de reconeixement d’administració oberta