Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2019 La Brigada d'Intervenció Ràpida fa 223 actuacions durant el mes de març

La Brigada d'Intervenció Ràpida fa 223 actuacions durant el mes de març

La Brigada d'Intervenció Ràpida fa 223 actuacions durant el mes de març

30/04/2019

La Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR), vinculada a la Conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona, ha realitzat 223 actuacions durant el passat mes de març, i ha arribat a un total de 792 intervencions en el primer trimestre de l’any. De les actuacions realitzades, el 56 % han estat reparacions de voreres (126); el 28 %, reparacions d’asfalt (62), i el 16 %, altres actuacions (16). Tarragona Centre B, amb 48 intervencions, i Tarragona Centre A, amb 39, han estat les zones de la ciutat que han concentrat més actuacions de la BIR durant el mes de gener.

A Tarragona Centre B, que inclou la zona oest del centre de la ciutat, el gruix d’intervencions han estat reparacions de voreres; destaquen les actuacions a l’avinguda de Vidal i Barraquer (7) i a l’avinguda de Roma (4). En aquesta zona també s’han realitzat reparacions d’asfaltat destacades a l’avinguda d'Andorra (9) i a l’avinguda de la República Argentina (7). A Tarragona Centre A, les reparacions de voreres al carrer de Mossèn Ritort i Faus (5) i a l'avinguda de Catalunya (3), així com vuit actuacions a la plaça de Sant Fructuós, han concentrat el gruix d’activitat. Altres punts de la ciutat on ha actuat la BIR han estat:

  • Avinguda dels Països Catalans: 8 reparacions de voreres.
  • Carrer de Joan Serra Vilaró: 7 reparacions de voreres.
  • Carrer Nou de Sant Pau: 7 reparacions de voreres.
  • Carrer del Coure: 10 actuacions d’asfaltat.
  • Carrer de Salvador Espriu: 20 reparacions de voreres.
  • Camí de la Budellera: 8 actuacions d’asfaltat.
Segells de reconeixement d’administració oberta