Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Notícies Notícies 2019 La Brigada d'Intervenció Ràpida fa 367 actuacions durant el mes de gener

La Brigada d'Intervenció Ràpida fa 367 actuacions durant el mes de gener

La Brigada d'Intervenció Ràpida fa 367 actuacions durant el mes de gener

18/02/2019

La Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR), vinculada a la Conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona, ha realitzat 367 actuacions durant el passat mes de gener, i arriba a un total de 31.486 intervencions des de la seva posada en marxa l’any 2008. De les actuacions realitzades, el 47% han estat reparacions de voreres (171), el 30% reparacions d’asfalt (110) i el 23%, altres actuacions (86). Bonavista – Polígons – Campclar – Gavarres, amb 88 intervencions; i Tarragona Centre B, amb 66, han estat les zones de la ciutat que han concentrat més actuacions de la BIR durant el mes de gener.

A Bonavista – Polígons – Campclar – Gavarres, el gruix d’intervencions han estat d’asfaltat. Hi destaquen les actuacions al carrer del Coure del Polígon Riu Clar (37) i al carrer de la Classificació del Polígon Entrevies (17). A Tarragona Centre B, que inclou la zona oest del centre de la ciutat, les reparacions de voreres als carrers Sevilla (14) i Unió (11) han concentrat el gruix d’activitat. Altres punts de la ciutat on ha actuat la BIR han estat:

  • Carrer Marcel·lí Domingo. 19 reparacions de voreres.
  • Carrer Calderers. 15 reparacions de voreres.
  • Carrer Sant Miquel. 21 reparacions de voreres.
  • Carrer Pere Martell. 9 actuacions d’asfaltat.
  • Punta del Miracle. 40 actuacions diverses.
  • Avinguda Sant Salvador. 12 reparacions de voreres.
  • Ferran. 8 actuacions d’asfaltat i 8 intervencions diverses.

 

El tinent d’alcalde d’Espais Públics, José Luis Martín, ha explicat que “la BIR continua realitzant una necessària tasca en el manteniment de l’espai públic de la ciutat i durant el mes de gener manté unes altes xifres d’actuacions”.

Segells de reconeixement d’administració oberta